DMN 2017: EEN VOL EN MOOI PROGRAMMA

DMN heeft weer een prachtjaar in de aanbieding. Op dit moment staan er diverse events gepland rondom verschillende relevante onderwerpen. Een aantal zullen in 2017 plaatsvinden, een aantal wellicht in 2018.

In de tweede helft van dit jaar is DMN-bedrijfslid ING gastheer om DMN bij te praten over hun succesvolle (digitale) branding en hoe je dat aanpakt.
Ook zal Dutch Design Awards winnaar Brabantia (Best Client) eind 2017 met DMN ingaan op hun succesvolle transitie van Brabants familiebedrijf naar een ‘design gedreven’ organisatie waarin creativiteit driver is voor innovatie.
We zijn ook bijna rond met een event rondom het thema ‘aviation’, een sector waarin design en design thinking steeds belangrijker worden om succesvol te zijn en te blijven, denk bijvoorbeeld aan Schiphol, KLM, Transavia of een bedrijf als Zodiac Aerospace. Dit event vindt waarschijnlijk plaats tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven.
Ook met een ander DMN-bedrijfslid, Forbo, zal DMN een event organiseren. Hierbij ligt de nadruk op hoe je als ‘maakindustrie’ omgaat met toenemende concurrentie én tegelijk oog hebt voor innovatie en circulair ondernemen. Actueel en relevant dus.
En tot slot is DMN met PDMA een gezamenlijk event aan het ontwikkelen op het snijvlak van innovatie, productontwikkeling, R&D en design. Daarin staat de vraag centraal hoe deze disciplines steeds vaker ‘drempelloos’ kunnen samenwerken: van industriële processen naar creatieve processen.

Hou de nieuw opgezette nieuwsbrief in de gaten!

schrijf je in voor de nieuwsbrief