DMN 2017: EEN VOL EN MOOI PROGRAMMA

DMN heeft weer een prachtjaar in de aanbieding. Op dit moment staan er diverse events gepland rondom verschillende relevante onderwerpen. Een aantal zullen in 2017 plaatsvinden, een aantal wellicht in 2018.

Denk aan onder meer een avond rondom ‘aviation en design’ met cases van KLM, Schiphol en Transavia. Een event rondom het net verschenen boek ‘Strategic Design’ bij de TU Delft IO met auteur Giulia Calabretta. Een bezoek aan DDA Best Client winnaar Brabantia alsmede een bezoek aan het succesvolle online retailconcept CoolBlue met aandacht voor hun UX-aanpak. Ook gaat DMN verder op het thema van ‘circulair denken’ met een avond bij de zogenaamde Schiphol Hub. En wordt er samengewerkt rondom thema’s zoals ‘design leadership’ (Met VanBerlo) en ‘de holistische ontwerper’ (met Design Academy). Ook zal er samen met de PDMA wederom een event worden georganiseerd op het snijvlak van design, innovatie en management.

Hou de nieuw opgezette nieuwsbrief in de gaten!

schrijf je in voor de nieuwsbrief