Na de succesvolle avond op de TU Delft rondom het boek ‘Strategic Design’ heeft DMN voor 2017 nog vier boeiende events in voorbereiding. Het wordt daarmee een drukke en mooie tweede helft van dit jaar!

Op 12 september is DMN te gast bij Forbo in Krommenie waar we ingaan op innovatie, design, marketing en circulair denken in de maakindustrie. Begin oktober duiken we bij ING in Amsterdam in hun digitale branding en transitie als bank en dienstverlener. Tijdens de Dutch Design Week, eind oktober in Eindhoven, organiseert DMN een event over design in de luchtvaartwereld met o.m. cases van KLM en Schiphol en betrokken designers en designbureaus. Het einde van het jaar bezoeken we CoolBlue in Rotterdam en laat UX eindbaas Bob Corporaal zien waarom zij met UX en gebruikersonderzoek zo succesvol zijn. Tot slot is begin 2018 DDA Best Client winnaar Brabantia (editie 2016) gastheer voor DMN en gaat CEO Tijn van Elderen in op hun prachtige case rondom branding, marketing, innovatie en designmanagement.

Hou de DMN nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie en de start van de aanmelding voor de events van Forbo (12 september) en ING (begin oktober)!