DMN participeert in DDAwards Best Client en NICE Awards

Ook dit jaar is DMN weer vertegenwoordigd in de selectiecommissie en jury van de categorie ‘Best Client’ van de Dutch Design Awards. Bestuurslid Pieter Aarts kiest begin juli samen met o.m. Adjan Kodde (Mirabeau en DDA), Luuk Ros (NIMA), Rita van Hattem (BNO), Mark van Iterson (Heineken) en Roel Stavorinus (Metroel) de drie genomineerden. Tijdens de DDWeek Eindhoven eind oktober,  zal de winnaar bekend worden en weten we wie de opvolger wordt van Brabantia (2016), EHV365 (2015), Artis (2014) en Heijmans (2013).

Pieter is ook jurylid van de Europese NICE Awards, een prijs op het vlak van design, creatieve industrie, innovatie en transformatie. Deze editie richt zich op projecten op het snijvlak van social design en inclusive design. Samen met o.m. Miriam van der Lubbe en voorzitter Ann Stenros (CDO van Helsinki) worden uit een longlist van ruim 100 projecten eind juni de genomineerden gekozen. Begin september wordt daaruit de winnaar gekozen.