DMN op DMA Conferentie Hong Kong!

Begin juni zijn DMN bestuursleden Pieter Aarts en Christine De Lille actief in Hong Kong. Op uitnodiging zijn zij aanwezig op de internationale DMA conferentie die dit keer op de Hong Kong Polytechnic door decaan Cees de Bont wordt gehost. Ruim 200 deelnemers uit Europa, Amerika en Azië bekijken waarom de innovatie van producten en diensten alleen lukt met de bijbehorende ‘nieuwe’ werkwijze die daarbij hoort (agile, co-creatie, design thinking). En vooral hoe je dat vanuit design, onderwijs en onderzoek en business voor elkaar krijgt.

DMN presenteert samen met TU Delft IO en KLM een workshop over de aansprekende en innovatieve ‘design doing’ aanpak van KLM samen met de TU Delft.
Ook verzorgen Christine en Pieter een lezing op de Hong Kong School of Design over de actuele ontwikkelingen in de Nederlandse creatieve industrie ‘Why Dutch Design is emphatic, curious and knowledge-driven’.