DMN 2018: een goed gevuld programma

Het komende jaar belooft een goed gevuld programma. We hebben in elk geval vijf events op even zoveel locaties in voorbereiding: divers, actueel en relevant!

In februari bezoeken we de expositie van de GIO-Erkenningen (Goed Industrieel Ontwerpen) in het nieuwe en zeer fraaie Cube Design Museum in Kerkrade. Hoe staat het ervoor met het Nederlandse industrieel ontwerpen in een snel veranderende context, en hoe maakt de ontwerper (nog) steeds het verschil?

Een event over ‘opdrachtgeverschap in de creatieve industrie’ wordt door DMN samen met Pakhuis De Zwijger in het voorjaar in Amsterdam geprogrammeerd. Dit doen we samen met o.m. de BNO, Dutch Digital Agencies, Dutch Design Awards ‘Best Client’ en publicisten zoals Roel Stavorinus, Mark Hoevenaars, Jeroen Junte en Guus van Maarschalkerweerd.

VanBerlo ontvangt DMN op hun prachtige nieuwe locatie in Eindhoven: het Innovation Powerhouse op Strijp-R. Daarbij gaan we in op de ontwikkeling van VanBerlo als steeds strategischer opererend bureau in de context van Brainport Eindhoven (technologie, innovatie, design).

Met Walter Amerika van U-Create organiseert DMN later in het jaar in Utrecht een event over innovatie en design thinking in de gezondheidszorg. Hoe pas je creatief (om)denken toe in een zeer complexe omgeving met veel stakeholders en belangen? U-Create laat zien hoe je succesvol verbindingen legt tussen sectoren, onderzoek, onderwijs en de creatieve industrie.

En uiteraard komt er een herkansing om Forbo Flooring in Krommenie te bezoeken.
Forbo gaat in op innovatie, circulair ondernemen en marketing in de maakindustrie én laat zien hoe belangrijk design en creatief denken daarbij is. Een zeer boeiende case!

Einde 2018 of begin 2019 zullen we met Bob Corporaal (CleverFranke) een event rondom UX/CX en digitale transformatie organiseren. En gaan we samen met Gerrit Bruggeman een event ontwikkelen waarbij we kijken hoe het er met de circulaire economie in relatie tot de creatieve industrie voor staat.

Hou vooral dus de DMN-nieuwsbrief in de gaten voor exacte data en locaties én om je op tijd aan te melden!