EVENTS U-CREATE EN NS DESIGN

Save the date! Twee mooie DMN-events – net voor en na de zomer – zijn inmiddels rond. DMN organiseert dinsdagavond 5 juni samen met en bij U-Create in Utrecht een event over design thinking, co-creatie, innovatie en de noodzaak tot ‘omdenken’ in de gezondheidszorg. Dinsdag 18 september is het Utrechtse Spoorwegmuseum gastheer voor een event over NS Design. De expositie hierover is aanleiding om te bekijken hoe grote vervoersondernemingen (NS, GVB, RET, Schiphol, KLM, e.d.) omgaan met ‘embedded design’: zowel gisteren, vandaag als in de toekomst.

Noteer alvast de beide data in de agenda: informatie over het programma en aanmelding volgt binnen twee weken via de DMN-site en nieuwsbrief.

Noteer alvast de beide data in de agenda. Informatie over het programma en aanmelding volgt voor eind april via de DMN-site en nieuwsbrief.