was successfully added to your cart.

Cart

Christine De Lille (DMN) lector Haagse Hogeschool

DMN-bestuurslid Christine De Lille is benoemd tot lector ‘Innovation Networks’ bij de faculteit Business, Finance & Marketing van de Haagse Hogeschool. Ze volgt Rianne Valkenburg op die zich eerder met het lectoraat ‘Designerly Innovation’ bezig hield.

Dit lectoraat houdt zich bezig met onderzoek in drie pijlers: future telling, design thinking en participatory innovation. De behoefte aan kennis en innovatie, en vooral de vraag naar praktische toepasbaarheid daarvan stijgt immers. Het lectoraat van Christine ontwikkelt en biedt expertise en concrete tools die onderzoek, ontwerpen en toetsen integreren. Een aanpak voor innovatie op het gebied van nieuwe producten en diensten, die gedreven is vanuit ontwerp-denken en doen. Samen met overheid, organisaties en bedrijven – en met nadruk ook het regionale MKB – worden oplossingen gerealiseerd die onze samenleving weer toekomstbestendig maakt.

Christine blijft daarnaast assistant professor ‘User-centered design of business’ voor de faculteit Industrial Design Engineering bij de Technische Universiteit Delft. Daar is ze verantwoordelijk voor de samenwerking van de TU Delft met KLM in het succesvolle ‘design doing’ onderzoeksprogramma. Deze combinatie zorgt er in elk geval voor dat in de persoon van Christine onderwijs en onderzoek – op zowel WO als HBO niveau – binnen het DMN-bestuur goed geborgd is.