was successfully added to your cart.

Cart

GEEN CUSTOMER DELIGHT ZONDER EMPLOYEE DELIGHT

Op 13 februari bundelen Platform Klantgericht Ondernemen (PvKO) en DMN de krachten. Op de Haagse Hogeschool gaan we in op de vraag hoe – in tijden van oprukkende techniek en digitalisering – persoonlijk klantcontact (nog steeds) het verschil maakt. Twee sterke cases (KLM en Vacanceselect) worden voorzien van een academisch kader.

De techniek en met name de digitalisering ontwikkelt zich in een duizelingwekkend tempo. De invloed op het klantencontact is enorm: razendsnel worden klantcontactmomenten digitale ontmoetingen. En de klant? Wordt hij of zij er echt blij van? De technische oplossingen wennen snel. Maar wat nooit went en altijd weer verrast is menselijk contact met oprechte interesse, aandacht en vriendelijkheid. En dat begint intern. Daarom: geen ‘Customer Delight’ zonder ‘Employee Delight’.

Je kunt je verheugen op enkele praktijkcases waarin op een innovatieve manier gewerkt wordt aan verrassende mens-tot-mens ontmoetingen. We hebben spannende verhalen in de pijplijn van KLM en Vacanceselect, die niet alleen inspireren maar vooral laten zien hoe customer delight heel praktisch elke dag waar te maken is.

Deze avond is een coproductie van DMN samen met het Platform Klantgericht Ondernemen (PvKO). Ontmoet collega professionals en wissel kennis en ideeën uit en verrijk je netwerk! En maak kennis met professor Innovation Networks en bestuurslid van DMN, Christine De Lille, die als moderator/voorzitter het (academische) kader aangeeft.

Thirza Schaap (Director Customer Experience bij KLM) presenteert haar unieke passengers-delight-program waarbij ze zorgt dat binnen KLM de menselijke factor het verschil maakt.
Eveline Erkelens (Customer Expert bij Vacanceselect) laat zien hoe je de digitale transformatie van je merk zo menselijk mogelijk houdt en hoe je dat in de dagelijkse praktijk concreet aanpakt. DMN-bestuurslid Christine De Lille (Lector en Professor Innovation Networks op de Haagse Hogeschool en Assistent Professor op de TU Delft) is moderator en zal vanuit haar achtergrond het academische kader schetsen: wat zijn vanuit (toegepast) onderzoek de belangrijkste, actuele insights en trends?

Dinsdag 13 februari 2018

Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75, 2521 HN Den Haag

17.30 uur: Inloop met broodje/salade en drankje

18.30 – 21.00 uur: Programma

21.00 – 22.00 uur: Netwerkborrel

De toegang voor leden van DMN is gratis.
Niet-Leden betalen €195,- (excl. BTW) voor het event.

Meld je direct aan via de website van PvKO