DE KLANT IS KONING: WAT IS DE WAARDE VAN DESIGN EN CREATIVITEIT?

Wat is de waarde van design en creativiteit? Zowel opdrachtgevers als designers zelf lijken er moeite mee te hebben deze op waarde te schatten. Dat maakt zowel onderhandelen als samenwerken lastig. Hoe doorbreken we deze patstelling? Op donderdag 17 mei presenteert DMN in samenwerking met Pakhuis De Zwijger cases waar creatieve professionals en opdrachtgevers elkaar hebben weten te vinden. Van publieke sector tot premium-wereldmerk, we gaan in gesprek met organisaties, designers en experts uit het veld van onderwijs en research.

Aspecten waar we op in zullen gaan zijn onder meer: wat kunnen we leren van deze inspirerende (en prijswinnende) samenwerkingen? Hoe gaat dit in andere sectoren? En wat zijn de insights uit onderwijs en onderzoek?

Aan de hand van drie rondetafelgesprekken met opdrachtgevers (Mark van Iterson, Michel Krechting, Vera Withagen), met onderwijs en onderzoek (Bart Ashmann, Gerbrand Bas, Ieva Rozetale, Paul Rutten) en met de beroeps/brancheverenigingen (Adjan Kodde, Madeleine van Lennep en Mirjam Van Coillie) gaan we op zoek naar antwoorden.

Daarnaast belichten we twee sterke cases (RoyalFloraHolland / VandeJong en Greenberry) en trappen we af met een prikkelende column van Roel Stavorinus. De moderatie is in handen van DMN-bestuursleden Pieter Aarts en Christine de Lille.

Deelname is gratis.

Klik hier om je aan te melden (gratis) via Pakhuis De Zwijger