Op maandag 1 oktober zijn U-Create en DMN in de Utrechtse Jaarbeurs Innovation Mile (JIM) gezamenlijk gastheer van een boeiende avond over ‘innovatie en cross-overs in de gezondheidszorg’. Hoe pak je innovatie in zo’n context aan? Waar raken creatief denken (en doen) en de soms weerbarstige praktijk elkaar? Hoe innoveer je met respect voor de context, de stakeholders en de eindgebruiker? Cases vanuit DMN en U-Create gaan in op de valkuilen, de succesfactoren en wat we vooral kunnen leren van andere disciplines.

Een boeiende, leerzame avond over nut en noodzaak van innovatie in de zorg en de toegevoegde waarde van het inzetten van design-tools en ontwerpers daarbij.

In november stellen we samen met VanBerlo in hun Innovation Powerhouse in Eindhoven het succes van de regio Brainport en de rol van design, innovatie en technologie centraal.

Hoe ontwikkelde enerzijds ‘company town’ Eindhoven zich tot het ‘Silicon Valley’ van Nederland? En hoe evolueerde designbureau VanBerlo tegelijkertijd van traditioneel industrieel ontwerpbureau naar een partner voor innovatie en strategisch design?

Hou de DMN-nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over beiden events en de start van de aanmelding!