was successfully added to your cart.

Cart

DMN was op verschillende manieren betrokken bij de Dutch Design Week 2018. Bestuurslid Pieter Aarts was dit jaar bij de Dutch Design Awards lid van de internationale jury. Vanuit zijn deelcommissie ‘Best Client’ presenteerde hij de drie winnaars uit die categorie aan de jury waarin onder meer Cameron Sinclair, innovation lead van AirBnB zitting had. De internationale jury benadrukte vanuit haar perspectief het belang van goed en professioneel opdrachtgeverschap en de hoge kwaliteit daarvan in Nederland. Dat kwam tot uitdrukking in twee van de drie ‘extra beloonde’ projecten: de samenwerking tussen Museum Catharijneconvent en Fabrique (Best Client) en de gedurfde keuze bij ontwerp en bouw van de zogenaamde Zaligebrug in Nijmegen.

Een ander bestuurslid, Christine De Lille, was actief op het tweedaagse DRIVE-festival van CLICKNL en participeerde vanuit haar lectorschap op de Haagse Hogeschool in de expositie op Strijp S met het Retail Innovation Platform. Daarnaast is Christine gevraagd een inhoudelijke bijdrage te leveren bij het programmeren van het Creativity World Forum 2019 dat tijdens de volgende Dutch Design Week zal plaatsvinden. Hierbij is ook DMN-lid Mark Hoevenaars betrokken.

Lees meer over de Dutch Design Awards

Lees meer over Creative World Forum 2019

FOTO: Pieter Aarts DDA jury