was successfully added to your cart.

Cart

De eerste helft van 2019 is alweer gevuld met mooie DMN events. DMN gaat op vier plekken met evenveel partners aan de slag met wisselende thema’s. Rode draad daarin is de veranderende wijze waarop opdrachtgevers en opdrachtnemers samenwerken.

Allereerst is VanBerlo in haar Innovation Powerhouse in (Brainport) Eindhoven gastheer van een avond over technologie, innovatie en design. Wat zijn succesfactoren voor innovatie en hoe dragen verandermanagement, design en creatief denken daaraan bij?
Het NS brand-team ontvangt DMN in het NS hoofdkantoor in Utrecht voor een avond over ‘brandmanagement 2.0’: hoe hou je een merk overeind in een veranderende context waarin botsende belangen van diverse stakeholders, de politiek en het intensief samenwerken met steeds meer disciplines en specialisten een rol spelen?
Als derde gaat Informaat met DMN in Baarn een avond lang in op de vraag hoe digitalisering de relatie tussen opdrachtgevers (merken en organisaties) en opdrachtnemers structureel verandert. Steeds meer opdrachtgevers hebben ‘embedded teams’ in eigen huis en hoe kun je daar vanuit designmanagement slim(mer) op inspelen?
Tot slot organiseren we met onder meer BNO en NIMA een avond over de Nederlandse versie van het Britse onderzoek dat nu plaatsvindt ‘What Clients Think’. Op basis van de uitkomsten hopen we met elkaar te delen wat Nederlandse opdrachtgevers nu écht van creatieve dienstverleners vinden, wat kan (moet) anders en beter en wat zijn de succesfactoren voor een (nog) betere samenwerking?

Hou de website en de nieuwsbrief in de gaten voor de data van aanmelding.